ŞANLIURFA / BOZOVA - Yaslıca Kaymakam Zekeriya Göker Anaokulu

Yaslıca Kaymakam Zekeriya Göker Anaokulu

ALTINDAĞ MAH. OKUL YASLICA SK. NO 2 BOZOVA / ŞANLIURFA
MUTLU ÇOCUKLAR GÜÇLÜ TÜRKİYE...
Misyon
TÜRK MİLLİ EGİTİM SİSTEMİNİN GENEL AMAÇ VE İLKELERİ DOĞRULTUSUNDA DEMOKRASİNİN İLKELERİNE BAĞLI, HAKLARINI KULLANABİLEN ve BAŞKALARININ HAKLARINA SAYGI GÖSTEREBİLEN, GÖREVLERİNİN ve SORUMLULUKLARININ BİLİNCİNDE OLAN, AHLAKİ DEĞERLERE SAHİP, ÖZGÜVENİ YÜKSEK, GİRİŞİMCİ, ÜRETKEN, DEĞERLERİNE DUYARLI, HOŞGÖRÜLÜ, ERDEMLİ, İYİ ve MUTLU BİREYLER YETİŞTİRMEK.
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM(tekli eğitim)
09:00_14:00
KLİMA ile ısınmaktadır tüm sınıflarımızda salon tipi klima mevcuttur.
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
Yaslıca,Şanlıurfa-Adıyaman karayolunun 54. km sinde olup,Bozova ilçesine bağlıdır.Ulaşım sorunu yoktur.Haftanın her günü,15 dakikada bir servisle Şanlıurfa merkez ve Adıyaman merkeze ulaşım kolaylıkla sağlanmaktadır.Ayrıca Yaslıca beldesinde anaokulu-ilkokul-Çok programlı lise bulunmakta olup gidiş geliş yapan hocalar mevcuttur.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Yaslıca,Bozova ilçesinin 8km. batısında yer almaktadır.Doğusunda Arıkök köyü,batısında Dutluca köyü,güneyinde Kepirce köyü, kuzeyinde ise Atatürk Barajı bulunmaktadır.Kuzeyi ormanlık,güneyi ise düz ova ile çevrilidir.Anaokulu,ilkokul,ortaokul,lise,sağlık ocağı,ptt şubesi vardır.Su şebekesi vardır.Kanalizasyon vardır.Mahallenin içindeki yolların büyük bir kısmı kilit taşı ile kaplıdır.
Proje Çalışmaları
OKULUM TEMİZ PROJESİ SIFIR ATIK PROJESİ BENİM OYUN SANDIĞIM PROJESİ DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ(BİGEP)